.

Medan jag spenderar tid i örebro

Publicerad 2012-04-26 17:47:00 i Allmänt,

Idag är det… Torsdag
Idag tycker jag om… Örebro
Idag har jag… lockigt hår
Idag borde jag… Städa
Idag tycker jag… att folk garanterat är ivägen.

Denna veckan med ett ord: BRA!
Veckans bästa: Örebro, nya naglar imorgon med alexandra och alexzandra, och snöleoparder.
Veckans värsta: Att det ringde mycket igår.
Dagens värsta känsla… Komma på vad jag ska fixa för lunch.
Dagens bästa händelse… vet inte ännu. Men troligast att äta mat på saigon
Dagens hiss... Saigon ♥
Dagens diss… Folk...

Idag är jag nöjd med… Att jag vaknade tidigt och blev fin i håret.
Idag är jag missnöjd med… att jag inte har körkort.
Idag saknar jag… Min syster och camilla.
Idag avskyr jag… att folk gillar att gå på ikea.
Idag älskar jag… Mitt liv, niklas, familjen och allt annat som jag älskar varje dag.
Idag just nu ska jag… göra mig redo för att gå på stan, (höhö sitter hemma och skriver det här)

 

Shoppat!

Publicerad 2012-04-26 13:33:28 i Allmänt,

Nu är humöret på topp kan jag lova. Smider halvnya planer för kvällen imorgon sen fick jag med mig några fina saker hem också. Mest basic saker, men vem bryr sig, känns bra ändå! Fick med mig en vit tröja, nya undisar, hår donut, armband och ett bälte. Så jag är faktiskt jätte nöjd! Bältet är skiitsnyggt och jag älskar det, däremot har jag inte hunnit fixa någon bra bild på det ännu. Men det lär väl komma någon dag.

Så nu sitter jag bara i soffan, tänkte äta en macka eller nått nu innan jag ska traska in till busstationen och åka in till örebro.

Ny dag nya möjligheter!

Publicerad 2012-04-26 09:13:30 i Allmänt,

Åh, som jag har längtat efter denna dag är helt glad.. Haha kunde nästan inte sova! Det är faktiskt sant! Jag har inte ett liv där det händer så jäkla mycket, vilket jag är för jäkla nöjd med! Så idag så ska jag in till örebro för middag och ikea med min fina! Ska bli så roligt! Men innan så ska jag in till stan här, kolla lite på h&m, sola lite kanske, eller om jag kanske tar det imorgon då jag har planer med alexzandra.

Så det här har vart hela denna månads höjdpunkt. Ikea.. Haha ni får tycka att jag är gammal och tråkig för jag gillar mitt liv precis som det är. Eller ja, kunde jag få ha lite mer pengar, si så där typ ut 20.000 varje månad vore inga fel, haha. Det ska jag dock se till att fixa mig någon gång. Man lever bara en gång lika bra att satsa på att hitta ett jobb där man kan tänka sig att jobba resten av sitt liv, men en bra och stadig lön så man kan leva fint när man blir gammal också. Det tycker jag är bättre än att jobba och sedan supa upp alla pengar. Riktigt ovärt!

Nä. Nog pratat om mig, eller? haha. Nejdå! Tänkte passa på att berätta lite om att min träning går förjävla bra! Känner mig snyggare än någonsin tidigare och är snart redo för sommaren och resten av mitt liv som supersnygg

Step one

Publicerad 2012-04-22 15:44:59 i Allmänt,

Har just avslutat mitt jobbpass för denna helgen! Nu ska jag hem så har jag sovmorgon imorgon! Ska bli skönt!

Imorse så tog jag min (nya) cykel till jobbet! Fick den igår av Niklas mor och far! Wihoo! Gick supersnabbt! Troligast för snabbt för kunde knappt andas när jag kom fram, ingen dålig kondis här inte, haha ;) så strax ska jag cykla hem som skrivet.

Har egentligen inte så mycket att skriva, är trött och täppt i näsan, och nu ska jag ringa/Smsa min älskade innan jag lägger undan mobilen, hej!

Längtar!

Publicerad 2012-04-20 11:49:29 i Allmänt,

Ligger i soffan och ska snart hoppa in i duschen och ja, duscha. Sen ska jag kolla mer på tv och så tills mamma kommer hit. Då ska vi baka lite sen får vi se vad som händer. Vi har bestämt att vi ska göra chokladbollar sen vet jag inte om vi ska baka nått annat gott också, får se!

Annars så längtar jag till sommaren och semestern, ska ju som alla vet till piteå och träffa familjen och släkten. Det är alltid lika roligt!

Sen har jag och Niklas planerat en sak till nästa torsdag när jag är ledig kommer bli mysigt!

Godmorgon Godmorgon!

Publicerad 2012-04-19 10:45:34 i Allmänt,

Sitter och kollar på the real housewives of beverly hills. Har käkat lite frulle och nu myser jag bara, tänkte göra det ett tag till, kanske slå igång en film och sova på soffan lite. Är helt slut! Träningsvärk har jag också sedan träningen igår. Vi körde ben.. Min rumpa fick sig en rejäl omgång och det känns! Ikväll blir det bröst och triceps. Ska bli gött att träna underarmen.. Haha vet inte när jag gjorde det sist och det behövs!

Sen så rullar det på bra med körkortet! Har kommit en bra bit på vägen (höhö) så ska väl börja köra mer och mer bland andra bilar och om inte allt för länge ska jag börja köra i stan, vilket är svårast. Sen så är det bara massa pluggande och körande så är jag klar. Längtar som en galning. Vill bara få det bortgjort så att jag har ett körkort!

gammal cambild.

Ingen uppdatering igår

Publicerad 2012-04-18 07:28:39 i Allmänt,

Hade verkligen en urdålig dag på jobbet i allmänhet idag. Massa random grejer.. Gosch! Känndes verkligen hur skönt det var att komma hem igår. Diskade och tänkte på annat för en stund. Sedan iväg till gymmet och träna bort allt! Sen hem och duscha sedan iväg till Niklas föräldrar där vi blev bjudna på smörgostårta och det var så sjukt gott! Anledningen till att vi blev bjudna på det var att niklas yngre bror fyllde år. Så grattis till han i efterskott!

Nu sitter jag hemma, har inte ätit någon frukost idag för jag är verkligen inte alls sugen på att äta nått av det vi har hemma. Nått i stil med oboy och limpa med korv på. Men men man kan inte få allt i livet.

Nu ska jag bara slappna av ett tag innan jag går till jobbet. Jobbar idag sedan är jag ledig två dagar. Kan lova att det behövs! Ska bara mysa hemma, ta hand om mig själv och göra vad jag än vill göra!

Ledig!

Publicerad 2012-04-16 14:50:44 i Allmänt,

Ledig idag så skönt! Har städat lite, myst i soffan och kollat tv. Jag har även vunnit med 2 mer rätt än patrik i quizme och jag är nöjdare än någonsin!

Det här med att vara ledig är jäkligt skönt och jag tycker om att vara det. Men samtidigt så kan det vara rätt segt. Jag tycker inte om att vara helt ensam men får göra mitt bästa för att hitta på nått. Så jag ska kolla på the real housewives of berverly hills. Underbart gäng, haha. Sen när niklas kommer hem så blir det nog att förbereda lite käk och sen iväg och träna. Jag har bestämmt att vi ska springa mer idag än det vi brukar, det vill säga inget brukar vi springa. Nu jäklar ska jag bli fit!

Rock on!

Så hemskt!

Publicerad 2012-04-15 17:17:15 i Allmänt,

Har inte rört mig mycket idag, annat än från sängen till badrummet sen till soffan, resten av mina små vandringar har lett mig till och från badrummet från soffan!

Är så otroligt bakfull att det inte ens är roligt! Men nu börjar det gå bort. Det blir tacos till middag och som jag längtar! Sen kan jag ju tillägga att jag är glad att jag är ledig imorgon!

Sen ska jag erkänna att jag inte orkar gå och hämta någon dator och därför skriver från min mobil, tack för blogg appen!

Whip it!

Publicerad 2012-04-12 07:10:16 i Allmänt,

Ska snart gå iväg till jobbet, men tänkte bara uppdatera lite snabbt innan, eftersom att det var länge sedan nu!

Under tiden som jag inte har bloggat har jag väl inte gjort allt för spännande saker, kollat film, ätit mat, varit på Elmia, jobbat sovit, myst, solat och även kollat när niklas har fixat med sin bil. Så jag har inte haft nått roligt att skriva eller ens haft lust att skriva nått.

I lördags så var vi på Elmia, sedan när vi kom hem så gjorde vi oss klara för lite party. Det var verkligen en av de roligare kvällarna! Sedan ut på kupolen och dansa till musiken som Salong Betong och hoffmaestro framförde, blev lycklig som ett barn när de spelade Nääk! Sjunga i mic fick jag också göra, gillart!

Söndag myste vi på hemma hos niklas mor och far, sedan har jag jobbat resten av veckan, ganska skönt att det äntligen är torsdag, sen fredag sen är jag ledig i 3 dagar! Minns inte sist jag var det! Så nu ska jag ta på mig skorna och jobba till 3 ungefär sen ska jag hem, byta kläder och lägga mig i soffan med en film och det lilla godis som blev kvar från igår. Som var en riktigt bra kväll det med!

Mig och Alexander i lördags påväg till Elmia

Kom hem!

Publicerad 2012-04-05 19:58:27 i Allmänt,

Sitter helt ensam i lägenheten, det är rätt mörkt just nu, ska nog tända lite ljus och plocka undan lite. Göra det lite mysigt. Fast jag är en sån där typ som verkligen inte gillar att vara själv/ensam. Men jag vill inte heller vara med folk. Just nu hade jag velat vara med min familj. Bara kunna sitta och lyssna när de pratar, blund och sova ett tag. Eller att Niklas var hemma. Höra han knappa på datorn, kolla på olika fräsiga bilar eller bara sitta bredvid mig och andas.

Jag gillar inte att vara själv, eller vara där det är helt tyst. Det har jag aldrig gillat, minns från när jag var liten och skulle vara tvungen att byta om helt själv innan jag skulle ha simträning och jag grät. Haha, tycker att det är otäckt fotfarande. Sen minns jag om jag var tvungen att byta om själv innan idrotten så ville jag också bara gråta, självklart gjorde jag inte det då det hade vart hemskt pinsamt om någon kom in i omklädningsrummet.

Har iaf ätit tacos och kollat på tv, duschat, myst med mig själv så gott det går, inte det lättaste då som sagt. Men jag längtar bara tills niklas kommer hem, eller ja till sverige igen så att jag vet att han fortfarande lever och ungefär när han är hemma, vilket verkar bli jäkligt sent. Så jag sover nog troligast då iaf.



Nyfrissad!

Publicerad 2012-04-04 17:13:51 i Allmänt,

Sådärja! Då var det klippt och slingat! Känns jätte frächt och bra! Lite ovant bara och lyckas inte få till någon bild osm gör mitt hår rättvisa! Tack Sara för det! Snart så komemr Niklas hem och då blir det att ta det lugnt ett tag innan vi ska och träna, sen blir det hem, äta och sedan sova!

Är ävldigt taggad för gym idag. Vill bara få den kropp som jag vekligen vill ha. Har försökt flera olika sätt och jag kan meddela att visst har jag vart jätte smal och så. Men jag har fortfarande inte sett bra ut, eftersom att jag inte var fint smal. Vilket jag vill vara nu, eller ja, fit som det heter!

Så har tränat från oktober (??) och jag har vägt mig 2 gånger. Har inte gått ner så mycket, men det gör inte någonting för jag har själv märkt skillnad så det är ju det viktigaste!

Bild från we♥it

Tadaa!

Publicerad 2012-04-04 12:34:25 i Allmänt,

Sådär! Nu känner jag min ganska klar med detta faktiskt! Är nöjd och allt känns bra (för tillfälletg iaf.. haha) Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kolla tv och vänta på Sara bara, hon ska trixa med mitt hår, ska bli ortoligt trevligt! Ska försöka fixa någon före och efter bild.

Sen imorgon så jobbar jag mellan 0745 - 1630 och ska hjälpa till med att utbilda någa i fakturor. Ska bli riktigt roligt! Sen jobbar jag kväll fredag och sedan är det helg och jag kan ju inte säga att jag kommer att slappa för det ska jag inte, men mer om helgen senare! Det är ju några dagar kvar!

Men nu ska jag släppa datorn och bara ta det lugnt ett tag innan jag ska äta nått. Skönt!

Work in progress

Publicerad 2012-04-04 10:54:18 i Allmänt,

Sådär, nu ska man till att byta design, kan se lite halv lustigt ut nu ett par minuter, men så får det vara för det blir finare efter! Så ska jag även i samband med detta försöka fixa lite mer inlägg, eftersom att jag är så duktig nu menar jag.

Not really the best..

Publicerad 2012-04-02 12:34:03 i Allmänt,

Har inte bloggat mycket på senaste. Jag vet inte varför. Har inte haft lust. Gillar inte riktigt min design men har inte heller riktigt lust att trixa med den, men kanske borde? Så jag kommer igång lite. Kan ju vara roligt. Annars har jag ju bara fb och det är ju inte heller så att jag skriver så mycket där heller. Men jag kan ju updatera er få som fortfarande kikar in här.

Min älskade HTC har somnat in så nu har jag min iphone igen, men använder inte bara den eftersom att jag inte har ordnat ett nytt microsim, (hade ett annat nummer tidigare) Så jag använder för det mesta en gammal sony ericsson. Sen har jag blivit betydligt mer seriös med träningen. Det känns bra ska bli skönt när jag är "klar" då jag är där jag vill vara så jag kan kämpa för att vara kvar där. Nu är det mest en kamp för att komma dit. Men jag är en bra bit på vägen och det är bra.

Så jag ska försöka hitta någon bra design som jag trivs med, sedan ska jag nog allt försöka få in mer bilder i bloggen haha. Nu är det ju inga. hemskt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela