.

Seg dag

Publicerad 2012-07-14 16:53:53 i Allmänt,

Har legat i soffan hela jäkla dagen. Eller ja förutom den stunden när jag låg på golvet och tränade mage ett tag bara för att göra nått. Sedan så har jag insett att tiden går otroligt mycket saktare när man inte har nått att göra, egentligen har jag nog vetat det hela mitt liv, men ändå så har man glömt det till nästa gång man har tråkigt.

Sedan så SUGER sverige. Sämsta sommrarna och kalla jävla vintrar. Nejnej, jag är itne alls bitter men den här sommaren suger och jag är glad att jag fick komma utomlands med min fina. Underbart. Sedan ska vi åka till Arlanda ikväll och plocka upp kotte inatt.. Woop efter det så bär det av mot piteå. Det ska däremot bli kul, mycket att göra dock. Blir underbart att träffa alla och imorgon väntar surströmming för min del, killarna får äta vad 17 de vill för jag har inte ätit surströmming på snart 1 år. Dör..

Sen ska jag hinna bada på havsbadet, hänga med Camilla så mycket att vi itne orkar mer, dock så blir det svårt för ja, vi äger.. Sedan så ska jag hinna träffa emma, sofie, sofia, ida, cheertjejerna, piteå. Insåg att ni är rätt många jag vill träffa men klart så kommer jag kanske inte hinna träffa alla. Men de flesta ska jag hinna med!


Bild från sommaren 2010 på Camilla ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela