.

jag lever med mina minnen, och sår som ingen kan se

Publicerad 2011-07-29 17:22:16 i Allmänt,

Sitter hemma och har gjort det nästan hela dagen, har hunnit med massa idag, om man ser det från mitt håll. Jag har nämligen shakat som en galning här hemma, nu är jag helt slut, men det var ritkigt gött och rolig träning, tror till och med att jag hann med att köra plankan ett tag med.

Så har jag också packat väskan med godis och dricka, och ska nog snart traska över till Foppa, och vi ska laga mat och vi ska mysa hela kvällen, ska bli sjukt trevligt faktiskt! Sen vet jag inte om vi hinner med att göra nått annat, men det gör vi säkert, får se vad som händer helt enkelt.

Sen imorgon är det tydligen fest överallt och för alla utom jag, men vi får väl se vart jag hamnar, festa och dansa ska jag absolut göra!

Men nu ska jag fixa mig iordning så jag är fin, Puss på er!

Örebro mys

Publicerad 2011-07-28 17:54:28 i Allmänt,

Nu är jag hemkommen efter en mysig dag i örebro!

Jag, mamma och Mariah åkte in dit, gick snabbt på mediamarkt, sen rullade vi vidare in till centrum där vi letade oss till en asmysig restaurang där vi beställde mat. Jag beställde Pasta med räkor, mozarella ost och kräftor, skojar inte när jag säger att det var det godaste jag ätit på länge!

Det blev en hel del shopping! Inte för mycket pengar, men det blev rätt många saker, mest tröjor, sen hittade jag ännu ett par snygga jeans, härligt! Nu ska jag fixa mig för lite Degerfors häng, sen får vi se hur länge jag blir där, men jag kommer nog hinna kasta in ett till blogginlägg idag...








Jag är verkligen överdrivet glad, hela jag.

 

Piteå

Publicerad 2011-07-28 09:58:18 i Allmänt,

Söndag kväll innan jag skulle åka så låg jag hemma och väntade på Kotte som skulle komma och hämta upp mi, vilket han gjorde strax innan kl 21, jag gick ner med mina saker och när jag skulle lyfta upp väskan i bilen så gjorde jag illa ryggen riktigt ordentligt, fick ont som fan och det blev bara värre under kvällen, till sist så hamnade jag med tårar i ögonen på akuten, vid det laget, kunde jag inte gå ordentligt, inte sitta, inte ligga, knappt stå och så fort jag rörde mig var det en outhärdlig smärta i ben och rygg. Fick medicin och åkte med kotte och handlade mat.

Sen sov jag ett tag innan vi satte oss i bilen mot Piteå.

Bilresan gick bra, bortsett från att jag åt stark medicin på tom mage + att jag blev åksjuk, men det var rätt nice ändå.

Några dagar senare så kom Foppa och Putte upp till p-town också, så på onsdagskvällen sa jag och min älskade camilla hej till dem och sedan gick vi hem, Torsdagen bestod av litte häng med kotte, putte och foppa och sen på kvällen picknick på södra hamn där öppnades en bullens korvburk med en nyckel och vi eldade med för stora pinnar.

Så blev det fredag och jag blev upphämtad av de tre killarna från KGA och vi åkte till kottes stuga där det bjöds på överraskande nyheter, fågelskjutning och massa trevligheter, om man då bortser från myggen, själkvlart han jag shoppa varje dag under denna veckan, lördag och söndag tog jag det mest bara lugnt,

Veckan som följde var bra trevlig umgicks med Camilla, badade en massa och fick nya fräknar, smsade en hel del och kunde inte riktigt släppa mobilen (kan jag ju iof inte riktigt nu heller)

Sen så blev det äntligen måndag, dagen jag så länge längtat efter och samtidigt hoppats på att den inte skulle komma, dagen då jag ska säga hejdå till alla, sa adjö till min far först, och hans Ingalill, sen bar det av till min minsta syster och hennes mamma, sen mormor och morfar, gunnar och harry. Sen var det bara det absolut jobbigaste kvar, Camilla och syster.

När Camilla skulle åka hem hade jag kunnat gråta floder, jag tycker ju om henne så mycket. Sen syster, hon var aldeles nyvaken då jag kramade om henne och lät tårarna rinna ner för mina kinder. Var bra jobbigt.

Sen nu är jag hemma från och med 2 dagar sedan och jag har sovit i min älskade säng inatt, jag skulle ljuga om jag sa att jag sovit dåligt, sen hade jag ju fint sällskap av märyhgirl



Husvakt.. eller nått

Publicerad 2011-07-27 09:46:41 i Allmänt,

Vilket bugg, helt allvar. Sov borta inatt och och jag fick en extra nyckel som jag skulle använda när jag skulle gå, nu när jag ska gå så fungerar inte nycklen.. Den passar men det går inte att vrida om, fick höra att jag var för klen.. Wiho, Hej mitt namn är Erika och jag kan inte låsa en dörr för att jag är för svag...

Usch, seg dag detta kommer att bli, jag som hade tänkt hinna massa med saker, handla och gå ut och gå med mariah, men eftersom att jag inte kan låsa så får jag sitta här hela dagen och softa fram tills att jag får gå hem sen för att byta kläder och tvätta ansiktet eftersom att jag inte hade smink med mig så kan jag inte göra det nu.

Bra dag!

hear me out

Publicerad 2011-07-26 16:05:18 i Allmänt,

Har just kommit hem, packat upp och betalat räkningarna. Jag lovar att det är nått utav det bästa jag vart med om. Just att vara hemma. Äntligen som jag har fucking längtat efter detta. Jag kan inte ens beskriva den lycka som jag känner...

Det är ju samtidigt tråkigt att åka från Piteå och se när folk blir ledsna för jag åker, och jag blir själklart ledsen jag med för jag vill ju inte lämna alla fina där (dock lämnade jag visst mina fina skor utan mening, menmen...)

Nu ska jag strax hoppa i duschen sen blir det iväg och mysa med fint folk, sen blir det hem och sova i min egna underbara säng.. med min fläkt... Åh. Jag längtar redan nu!

Syster och jag.

She couldn't be trusted

Publicerad 2011-07-12 23:20:15 i Allmänt,

Livet är rätt upp och ner nu, det hjälper inte med att jag har två som förvirrar det ännu mer. Försäker få tag på mina känslor och komma fram till vad jag känner, det är så svårt och det gör mig sårbar. Det är så lätt för dig och det gör mig ledsen.

Men det får bli som det blir,

I want to see the signs

Publicerad 2011-07-03 15:36:52 i Allmänt,

Nu tittar fräknarna fram ordentligt! Ser fram emot veckorna nu. Jobbet går lättare även om jag verkligen känner att det skulle vara lite roligt att få göra nått annat ibland. Men vem vet om jag sköter mig bra kanske det blir nått annat tillslut. Har mina låtar som verkar gå på repeat hela tiden, white light moment, we'll be alright och lazy song bland annat, får några sekunders glädje rus när jag hör dem.

Annar så börjar molnen lätta åvanför mig och jag känner att allt det som varit nu under en tid känns värt och jag tänker fortsätta. Jag som var så rädd i början, och nu är jag ännu räddare Men det blir bra, jag känner det på mig, även om det är saker som nog alltid kommer att vara såhär, men det är fint.

Sen att resan hem mot piteå närmar sig med stormsteg gör mig bara mer och mer känslig. Haha börjar nästan gråta av lycka när jag tänker på att jag ska få träffa mina underbara systrar och camilla, och alla andra. Men de tre känns viktigast. Tänker på hur mycket springande jag ska hinna med, på grisan, och med cheertjejerna, och med min lillbäbis anniegirl. Jag ska steka i solen, jag ska äta gott och jag ska till älvsbyn, (att man ens kan längta till det?)

en bild från tidigare i våras, lite stökigt... haha men snygg smal tjeja

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela