.

I lie awake and miss you

Publicerad 2011-06-18 08:22:34 i Allmänt,

Nu närmar det sig, resan. Den där långa vägen som gör det möjligt för mig att träffa mina älskade ♥
Bara 3 veckor kvar, jag ska gåta av lycka när jag ser er.

Nu däremot ligger jag vaken i sängen och önskade att jag sov, men när man är van att vakna tidigt så gör man det, men ändå är jag trött och jag vet att tröttheten slår till hårt om ett tag, brukar komma där halv 9, när jag har lite mer än en timma kvar till första rasten, så det är la dags nu.. Dock så jobbar jag ju inte nu. Gårdagen känns i stort sett bortkastad, dock har jag hunnit få planer för midsommar.

Sen var jag väldigt nostalgisk och saknade mina fina flickor och pojkar hemma. Goa dialekter utan "ö" och massa öl och sprit i någon park, skratt och gamla minnen från skolan ser jag fram emot.

you got me now

Publicerad 2011-06-16 07:05:07 i Allmänt,

Jag är verkligen för tött för mitt eget bästa. Blir verkligen att försöka få i mig så mycket energi som helst nu för att jag ska överleva denna dagen också. Som tur är har jag en powerking i väskan och cola i kylen, så det får det bli. Sen måste jag ju också hitta någonting som jag kan äta till lunch. Annars kan jag ju bara köpa nått på jobbet.

Sen när jag loggar ut för dagen tar jag helg och är inte tillbaka på jobbet innan måndag 15:35 behöver jag säga att det är underbart ? Så vad som händer ikväll återstår att se, men det blir nog att ta det lugnt och fixa det sista här hemma det vill säga hyllorna, behöver en betongskruvnågonting.. Jobbigt värre, måste hinna få upp det innan lördag klockan halv 14 iaf.

Nä, nu ska jag fixa mig lite för jobbet, äta nått och sådär innan jag ska dra på mig jeansen och skorna och traska iväg till jobbet, orkar verkligen inte idag, bryter ihop, vill redan hem.

Fix

Publicerad 2011-06-15 17:20:03 i Allmänt,

Nu börjar det allt lika nått! Typ alla småprylar är undanplockade, det gick förvånansvärt fort och jag hade trevligt sällskap, pratade massa med janette och kan inte vänta längre på att det ska bli lördag. Ska verkligen bli roligt! Gruppfest, woho, ni vet vad som gäller, alkohol för fulla muggar, höhö. Det som är kvar att fixas är plastmuggar och nått roligt att äta. Sen så är jag färdig, eller nä juste jag måste hitta nått att ha på mig, nått som det inte gör nått om det går sönder. Vi ska ju faktiskt leka lekar, man kan ju inte vänta sig nått annat än att jag lär spilla som fan och ramla, så svarta kläder som det får komma grönska på.. Men snygg lär jag vara.

Sen är det dags nu, ska klicka hem lite löshår. Blir nog nice!

 

Nått är fel

Publicerad 2011-06-15 06:26:44 i Allmänt,

Nu är det nått som har blivit fel, jag spenderade stora delar av gårdags kvällen med att kolla efter klänningar (!?!?) Jag som aldrig har klänningar, hittade iaf några som jag vill ha, men jag vet iaf att jag absolut bara måste ha en klänning på lördag, det finns inga val. Sjukt roligt. Längtar. Nu är det dessutom bara idag och imorgon kvar innan jag 14:15 går på helg.

Ska bli så underbart gött att jag knappt kan beskriva, jag ska få sova, länge på fredag, hör ni ? Har vart tvungen att vakna tidigt sen i lördags, tröttare finns inte. Lever på kaffe och cola och socker för att vara vaken.

Här är iaf en av klänningarna som jag vill ha, dock vill jag ha den i

svart, men den här bilden var mycket finare än..

En sång om ingenting

Publicerad 2011-06-14 21:46:51 i Allmänt,

Att dela med sig av nått trasigt gör inte att det blir helt igen, däremot så blir det lättare att laga.

här är min iphone, som nu är krachad för andra gången, gulle..

these cuts are so much deeper then they seem

Publicerad 2011-06-14 20:08:58 i Allmänt,

Orkar inte nått idag, har tvättat iaf. Men nu ligger jag i sängen och vägrar plocka i alla småsaker och smink som jag måste fixa plats för, orkar inte. Är lite snurrig, för dåligt med vanlig mat, men jag kan inte äta när det är för mycket att tänka på. Tyvärr, vet ju dock vad jag klarar. Måste äta snart.

Så idag har jag ätit krossad annanas till middag, ett glas oboy har jag petat i mig, och även två mackor och en risifrutti idag. Inte mycket, inte så man klarar sig.. Så snart tänkte jag öppna min cola och sen ska jag vänta tills det blir mörkt då ska jag sova.

@ mor

Publicerad 2011-06-14 16:44:34 i Allmänt,

Sitter hos mammsen just nu, egentligen är det ju inte överdrivet roligt här, ändå finner jag mig själv här allt oftare, börjar jag kanske bli lite för sällskaps sjuk? Nä, ingen risk älskar att vara själv, dicka cola och bara softa. Däremot måste jag få upp de där nedrans hyllorna antingen idag eller imorgon blir nog bäst, så jag kan börja städa mer. Eller ja, plocka undan alla irriterande småsaker som jag har.

Nu ska jag och mamma iväg, hon ska köpa blommor och jag ska köpa någonting gott, hoppas jag kommer på nått jag är sugen på, tydligen måste jag med in i blommaffären också, kul värre..

Inte bästa morgonen kanske.

Publicerad 2011-06-14 07:23:57 i Allmänt,

Vaknade för tidigt, sovit dåligt, funderingar på livet. Sen avbröts jag av att jag spillde apelsin på hela mig, så kan det gå, måste nästan börja ha haklapp, haha nej då, men ärligt jag kan verkligen det där med att få mat/dricka på kläderna. Nu börjar jag tagga lite för på lördag, då jäklar. Det är hemma hos mig som det händer, ska bli väldigt trevligt. Måste bara få undan det sista nu, upp med hyllorna tavlan och blomman, sen är det klart!

Verkligen skillnad här, det blev jätte bra, jag är nöjd. Nu ska jag börja gå till jobbet, jobbar till 14:15 sen ska jag hem och sova ett tag innan jag ska tvätta.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela