.

Det är så skönt att märka

Publicerad 2011-09-11 11:25:22 i Allmänt,

Jag älskar när jag kommer på mig själv med att vara lycklig. Det är verkligen helt underbart. Idag är jag glad, jag mår bra och jag har märkt att den lilla träning och det jag ätit gjort susen. Jag har blivit smalare, men jag tror inte att jag har gått ner så mycket i vikt. Det bästa med det är att jag känner mig finare och friskare om man bortser från att jag fakking inte kan andas ordentligt om nätterna Men annars är det bra!
Vaknade imorse och visste nästan direkt att det skulle bli en bra morgon jag har mina trix lixom så så blev det. Super mysig morgon med min fina, låg i sängen och myste och det bästa var att det regnade ute, sen så kollade vi även lite tv och myste hur mycket som helst.
Sen när han skulle hem till sig för att fixa lite saker, sen ikväll blir det säkert någon film eller liknande som det brukar bli på söndagar. Det är bra och mysigt tycker jag oftast brukar jag dock alltid somna, det är lite dåligt för jag.

jag bryter ihop!

Publicerad 2011-09-06 21:00:59 i Allmänt,

Jag håller på att bygga ihop en säng, det är varmt, jag är less och dessutom så gjorde jag fel från början och sen så saknar jag ett jävla verktyg. Jag blir fakking sur!

åååh, fan om jag sover dåligt i den sen ska jag slå på den tills jag själv får ont.

Tjorvigt

Publicerad 2011-09-03 17:29:12 i Allmänt,

Igår blev det en ganska jobbig prommenad sådär på kvällskvisten, dagen var inte bra och det var segt på jobbet. Men kvällen slutade ändå bra, somnade i min ensamhet till solsidan innan jag vaknade av att min fina pussade en massa på mig, vi sov åt fel håll i sängen och det var bra mys.

Imorse eller ja i förmiddags när Niklas påkt hem till sig så plockade jag fram mackor, te juice och massa gott och käka frulle med mig själv, sen har jag fixat med min xbox, jag har spelat lite spel, lyssnat på musik och nu väntar jag på att min kräm ska bli färdig, ska äta det till middag nämligen. Senare lir det willys för lite pk och annaat gott, sen blir det en sväng runt där vid nobel. Ska springa lite. Sen vet jag inte vad som händer ikväll. Men nått blir det säkert

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela