.

Mitt hjärta pumpar.

Publicerad 2012-12-31 14:12:01 i Allmänt, Livet.,

kvälen igår spenderades dels hos Kotte med film på tv och massa prat och överraskningar som att "vissa" inte kan skala potatis, haha dog. Efter det så tog min och Lindas onyttiga sidor över och vi drog i väg till statoil och köpte godis. Sedan hem till kära Fröding igen där vi kollade klipp från youtub uppe hos grannen, dock inte så mycket kollande för mig som faktiskt somnade, vilket kanske inte är så jätte ovanligt.
 
Idag tog jag och sambon en rejäl sovmorgon vilket behövdes eftersom att jag har mcyket sovande att ta igen. Sover vanligt vis lika mycket som en tvååring och nu de senaste dagarna och tiden i piteå sov jag lika mycket som en vanlig människa, holy vad trött jag har vart!
 
Under dagen har jag förberett för middagen samt att jag har städat gärnet och faktiskt planterat om en blomma och ställt undan adventsljusen. Nu ska jag fixa mig innan jag och Niklas ska börja med maten, blir nog riktigt gött och ska försöka få ut någon fancy bild på det också. ♥♥♥

Tvättdag!

Publicerad 2012-12-30 12:41:45 i Allmänt,

 
 
Sitter i soffan i skrivande stund, och har ganka så nyligt kommit ut från duschen, tevattnet är klart och i det ska jag sätta honung. Min kära hals har tydligen bestämt sig för att ge upp, vet inte alls vad det beror på har inte haft såhär ont på flera år.
 
Hur som helst så lyckades jag och Niklas hitta en tvättid idag vilket passade superbra för jag vet inte om jag har sån lust med att tvätta imorgon mellan 17-21, brukar oftast vara andra saker inplanderade under den tiden den 31 dec. Hoppas dock bara att allt kommer att gå bra imorgon, vill inte förstöra för någon och med förstöra så menar jag att jag ska bli ledsen eller så. Alla känslorna ligger väldigt nära ytan och det blir ibland för mycket för att hålla tillbaka. Men det ska nog gå bra, kommer ju att vara bland massa fina folk så finns nog annat än tråkigheter att tänka på!
 
Vad händer idag då? Jo tvätta kläder och äta mat hos svärföräldrarna. Kommer nog att bli lika trevligt som alltid! Annars så har jag absolut ingenting inplanerat, ta hand om min hals så den förhoppningsvis slutar att göra så förbannat ont!

Så tufft

Publicerad 2012-12-19 06:56:03 i

Det har vart ett par riktigt tuffa dagar.. och ännu är det inte över.. är ett par dagar kvar även denna vecka.

känner mig extremt trasig, som om jag är i flera olika delar och bara försöker hålla samman allt. Känner knappt igen mig själv vissa dagar. Är så trött.

På den ljusa sidan så får jag åtminstånde sova hela natten och ha min älskade vid mig och på söndag får jag träffa min underbara familj ❤

sorg

Publicerad 2012-12-12 17:50:15 i

Har lunch på jobbet och innan jag började kl 14 så låg jag i soffan hos mamma. Sen jag var liten har jag lärt mig att livet inte är rättvist. Men aldrig trodde jag att livet skulle vara såhär orättvist. Vila i frid Patrik, du är saknad.time and time again

Publicerad 2012-12-02 21:59:40 i

sitter på jobbet och ska snart få gå hem. Har minst sagt vart en tuff kväll, men ska nog allt lyxa till det med lite räksallad när jag kommit hem. Skulle nog egentligen behöva en redig pw innan jag går och lägger mig men med dåliga kläder fryser jag nog fast i marken. Nu ska jag påbörja utloggningen från jobbet..


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela