.

Seg dag

Publicerad 2012-07-14 16:53:53 i Allmänt,

Har legat i soffan hela jäkla dagen. Eller ja förutom den stunden när jag låg på golvet och tränade mage ett tag bara för att göra nått. Sedan så har jag insett att tiden går otroligt mycket saktare när man inte har nått att göra, egentligen har jag nog vetat det hela mitt liv, men ändå så har man glömt det till nästa gång man har tråkigt.

Sedan så SUGER sverige. Sämsta sommrarna och kalla jävla vintrar. Nejnej, jag är itne alls bitter men den här sommaren suger och jag är glad att jag fick komma utomlands med min fina. Underbart. Sedan ska vi åka till Arlanda ikväll och plocka upp kotte inatt.. Woop efter det så bär det av mot piteå. Det ska däremot bli kul, mycket att göra dock. Blir underbart att träffa alla och imorgon väntar surströmming för min del, killarna får äta vad 17 de vill för jag har inte ätit surströmming på snart 1 år. Dör..

Sen ska jag hinna bada på havsbadet, hänga med Camilla så mycket att vi itne orkar mer, dock så blir det svårt för ja, vi äger.. Sedan så ska jag hinna träffa emma, sofie, sofia, ida, cheertjejerna, piteå. Insåg att ni är rätt många jag vill träffa men klart så kommer jag kanske inte hinna träffa alla. Men de flesta ska jag hinna med!


Bild från sommaren 2010 på Camilla ♥

F************

Publicerad 2012-07-02 21:19:23 i Allmänt,

Känner mig inte helt på topp, vilket är tråkigt men min dag blev typ helt förstörd av vissa saker som gö mig så sjukt jävla irriterad. Sen blir det ju inte bättre att massa annat lyckas göra mig irriterad. Antar att det är en sån dag idag. Men det suddar vi bort, imorgon är det en ny dag och det blir en sväng till örebro, en massa tvätt och sedan hem och packa.

Längtar tills jag ska få komma iväg från den här skrutt stan, behöver verkligen det just nu känner jag. Kunde inte komma mer lägligt.

Åh, nä känner inte att jag ska skriva mer för vill inte skriva nått som slår tillbaka sen. Men irriterad är jag verkligen. STUPID! Gosh, dör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela