.

So let's go

Publicerad 2012-06-29 14:00:21 i Allmänt,

Är ju inte den bästa bloggaren i hela världen, men jag bryr mig inte, skriver ju inte för att jag måste utan för att jag vill, right? Haha.

Ha kollat igenom massa gamla bilder och lyssnar på "gammal" musik och känner tagget infö ikväll då Maskinen spelar på statt dock har jag sjukt ont i halsen och ipren håller huvudvärken borta för tillfället. Ska bli sjukt trevligt ikväll och jag har nog inte vart såhär taggad för nått på väldigt länge. Känner verkligen för att festa ordentligt. Har inte kännt det här suget på riktigt länge och känner mig glad, bra dag!

Har hunnit dricka ett glas vin, snackat med de ynge systrarna över skype. Längtar tills jag får träffa dem! 

Ska in till stan lite senare tänkte jag, men nu ska jag käka lite lunch och sedan börja fundera på vad fanken jag ska ha på mig ikväll, vad jag ska dricka, hur jag ska se ut.. Hur jag ska må imorgon, åt helvete men det är ett bekymmer för morgondagen, nu jäklar.


jävligt skinny jag var.. Haha.. Onykter med för den delen,

Kattvakt.

Publicerad 2012-06-21 12:35:21 i Allmänt,

Sitter hemma hos niklas föräldrar framför tvn, solen har försvunnit. Men eftersom att jag vaknade rätt tidigt så hann jag ändå sola ett tag innan jag gick in. Är skithungrig men vette sjutton vad jag vill äta, haha ilandsproblem.
Har egentligen inte alls så mycket att säga men tänkte kika in här och skriva nått iaf var ju ett tag sedan. Längtar iväg till turkiet och jag vill ha fina kläder och vara brun. Fina kläder och turkiet lär ju hända, men att jag blir riktigt brun haha jag kan ju önska iaf..

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn tror jag sen ska jag hitta nått att äta.

2 År sedan

Publicerad 2012-06-13 11:04:32 i Allmänt,

Just idag så är det 2 år sedan jag åkte ner hit efter studenten och sen har jag blivit kvar här. Det är lite av det bästa och det sämsta. Sämsta är såklart att jag har förjäkla långt till min familj och mina systrar speciellt! Det bästa är såklart att hade jag inte stannat här så hade jag inte träffat min älskade N ♥ och det är jag väldigt glad över att jag faktiskt har gjort!

Men just idag har jag kännt mig otroligt ensam. Kanske för att jag jobbar kväll hela veckan och har inte så mycket att göra.. Så träffar ju inte så många andra än de som är på jobbet vilket är trevligt men de jobbar ju och jag jobbar ju också så det är inte samma sak. Men ensam känner jag mig.

Men det är bara 12 dagar kvar på jobbet innan jag tar semester och det känns verkligen fullbokat. Piteå är nog det jag längtar mest av allt till! Träffa alla fina, äta god mat och bara leva ordentligt med rätt folk i en vecka. Längtar så jag spricker.En bild på syster och jag från förra sommaren.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela