.

ouppskattat

Publicerad 2013-04-20 20:46:56 i Allmänt,

Kan ju känna att jag inte alls uppskattar min kropp just nu. Herre j*vla gud.
 
Humöret är åt fanders för att jag är hungrig som en varg och väntar på att boysen ska komma hit så vi kan äta. Blir verkligen helt otroligt irriterad och otrevlig då jag är hungrig. Sen en annan sak som händer när jag är hungrig är att min mage bestämmer sig (som om det inte var nog med att göra ont och kurra som nått jäkla freak) för att svälla upp så jag ser gravid ut? Min mage har fått för sig det mycket den senaste tiden. Att svälla upp alltså. Som jag berättade nu så gör den det när jag är hungrig, det gör det också när jag har gått långt, eller när jag äter bröd.  Så jäkla irriterande.
 
Men nu är iaf maten igång och snart ska min mage få lite kyckling tacos så den får slappna av.

Smile

Publicerad 2013-04-16 19:37:08 i Allmänt, Livet.,

 
Well hello there!
 
Long time no see?
 
Härlig dag idag med massa plusgrader och även lite sol! Har börjat komma på bättringsvägen. Var så stressad för en tid sen sov knappt och kunde knappt sitta still samtidigt som kroppen skrek efter vila och sömn. Nu sover jag som jag ska och jag vilar lika mycket som jag brukar. Livet ser ljusare ut och jag mår rätt bra faktiskt.
 
Det är lättre att se ljust på saker och ting även om vissa saker fortfarande tynger mig. Men det är saker som jag alltid kommer att bära med mig och jag kommer alltid att sakna de som lämnat oss för tidigt. Livet är inte rättvist någonstans.
 
Annars så går träningen bättre nu. Har Anna som pushar mig att ta tyngre vikter och det fungerar väldigt bra, klarade mer idag vad jag gjort tidigare och pb är aldrig fel! Så måste jag komma igång med springandet/pw/joggandet nu så jag börjar imorgon innan jobbet. Låt fettet brinna! Så thats that. Nu måste jag ta mig nått att äta då jag känner hur allt börjar snurra. Ändå åt jag rätt så nyligt. Köket here i come!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela