.

Lördag.

Publicerad 2013-08-31 11:12:16 i Allmänt,

 
Det här med promenader innan frukost är lättare än jag trodde! Nu har jag ju inte haft en dag när jag börjar tidigt. Då vet jag att det kommer att vara jobbigt att ta mig upp ur sängen. Men det ska jag fixa!
 
Idag har jag sån energi. Vet inte vart den kommer ifrån, men på morgonprommisen så log jag hela vägen, sen hem för att trycka i mig gröt med äpple och kanel och sen iväg till gymmet. Körde ett hårt rygg och biceps pass. Snacka om trötta mina biceps och min rygg kommer att vara imorgon. Men imorgon är det vila igen på grund av att jag börjar jobba innan gymmet öppnar.
 
Nu har jag packat iordning alla mellanmål för jobbet och ska snart göra iordning min middag som får bli kyckling tacos med guacamole till. Underbart gott. Sedan blir det att fixa mig själv inför jobbet. Kan ju inte se ut hur som helst för jag vet inte vad jag ska hitta på efter jag jobbat klart.
 
Så det här tror jag kommer att bli en toppen dag! Har även beställt pwo och nytt protein. Längtar tills det kommer är så nyfiken på det här proteinet och jag har en känsla av att det kommer att vara ett protein som smakar gott och som kommer att passa mig perfekt!

Prommis

Publicerad 2013-08-29 09:48:54 i Mat, Träning,

 
Så jag tog mig ivär på en prommis. En timma blev det inte någon aning alls om hur långt jag gick. Men det bryr jag mig inte om vad spelar det för roll om jag går 3 km eller om jag går 5 ?
 
Så nu har jag ätit Grekisk yoghurt med varma hallon, chiafrön och lite vanilj. Jätte gott. Åt också två knäckemackor (utan smör!) med tomat och lite krydda sedan en macka med ägg och lätt kaviar. Riktigt gott det med! Har hunnit med att handla lite för middagen samt för middag imorgon och nu sitter jag här och har inte direkt någonting att göra för ens strax innan 12 då jag ska tvätta.

Nääj vad less jag är på mig själv!

Publicerad 2013-08-28 17:09:25 i Mat, Träning,

 
Som rubriken lyder så är jag less på min otroligt dåliga diciplin och min extrema bekvämlighet! Japp! Jag älskar allt som är enkelt, tar helst snabbaste vägen till allt och tar det för lång tid blir jag less och tänker att jag ska göra det men det blir aldrig av.
 
Men nu jäklar ska det bli andra bullar! Jag har tagit tag i stressen och det är löst, eller ja jag jobbar på det. Men jag kan träna utan att stressa nu och det är toppen! Sen träningen har jag tagit tag i och tränar 4-6 dagar i veckan. Maten har jag koll på så allt finns förutom cardio. Well hello ? Det ska jag ta tag i nu och det är där som all min diciplin rinner ut i sanden och jag ligger kvar med huvudet på kudden så länge som det går. Dock inte längre än att jag hinner göra iordning mat till jobbet och alla mellanmål och äta frukost. Jag måste ta mig upp och ut och gå minst 40 min varje morgon. Regn/snö/vind ska inte stoppa mig. Jag ska nå mina mål. Anledningen till att jag skriver här att jag är en riktig latbulle som inte går ut och pwar på morgonen är så att alla vet att jag ska och borde göra det. Så om någon frågar ska jag inte kunna säga nej jag sov istället för jag är en latbulle.
 
Nu har jag lite mer press på mig att göra det än innan. Haha. Får en lätt start är ledig imorgon och på fredag och jobbar kväll, lördag och söndag. Så det blir inte allt för tidigt. Men ska ändå försöka gå upp vid 6 så jag vänjer mig. Men jag menar att om jag råkar sova lite längre typ till 8 så gör det inget för jag har ändå inget jag måste iväg till.
 
Men larmet är satt till imorgon.. Haha nädå Sambon åker vid 6 tiden så jag går upp när han åker.
 
Jo och jag ska byta header. Men tydligen vill bara internet hänga sig när jag går in för att göra det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela