.

Nobody

Publicerad 2013-03-13 13:55:55 i Allmänt,

Onsdag, ledig dag för mig idag. Skönt. Började dagen med en sjukt god frulle. Chocolate banana pankakes. Grymt gott! Sen vid 11 så mötte jag upp mamma på stan för lunch sen har jag hunnit prommenera runt stan och handlat lite till maten. Så ska ligga här i soffan ett tag till innan jag ska börja laga mat så den är klar till kvällens hockey match! Bik karlskoga mot oskarshamn. Hoppas verkligen med alla tummar och tår att vi (bik karlskoga) vinner så vi kommer till kvalserien och vinner vi inte så MÅSTE örebro förlora. Men det hoppas jag att de gör i vilket fall.
 
Annars så ska jag som vanligt träna lite ikväll. Rygg är det som gäller idag. Älskar verkligen att träna det är en sån underbart skön känsla efter jag har tränat. Inte träningsvärken jag pratar om nu alltså. Har egentligen så mycket som jag vill skriva och berätta om träningen. Men jag struntar i det för folk kommer oftast med nedlåtande kommentarer eller konstiga frågor eller tips om allt möjligt konstigt. Det värsta jag vet är "men du behöver väl inte gå ner i vikt" Har alltid lust att svara "nä men du kanske borde" För vad har den personen med min vikt att göra? Inget. Med hur jag vill se ut? Inget. Med vad jag gör med mitt liv? Inget. Så tack jag kan ta mina egna beslut om min kropp utan dina åsikter.
 
Nu vill jag ju inte precis gå ner i vikt jag vill bli smalare och det är två helt olika saker.
 
 

Fuck it.

Publicerad 2013-03-12 09:37:42 i Allmänt,

Tänkte bara hoppa in här och skriva att jag lever för er stackare som klickar in er här och kollar på min icke uppdaterade blogg. Jag mår väl rätt så bra med tanka på alla omständningheter. Åkte på öroninflamation för någon vecka sedan vilket gjorde mig halvt deprimerad för jag inte fick träna.
 
 
Och ja. Det ENDA jag tänker på är träning och mat. Vilket jag tycker är kul. Känner mig nästan besatt fast på ett bra sätt. Jag menar fan vad skönt att vara beroende av träning och hälsosam mat istället för att göra som vissa andra och dricka sig redlös varje helg och äta pizza på söndagar och äta mat som man inte ens lagat själv. Skulle aldrig kunna falla tillbaka dit. Har inte druckit sen i januari och det känns jäkligt bra! Känner inte ens att jag vill dricka. Däremot dansa vill jag göra. Men det hinns med det också.
 
Så för att prata lite mer om träning. Har jag börjat köra plankan varje dag, började på 20sek förra veckan tror jag eller om det var veckan innan och nu är jag på 1 min. Känns ruskigt bra. Målet är 5 min men det är ca 2-3 veckor kvar dit. Men det kommer jag att klara vet det! Annars så försöker jag att köra lite lättare träning varje dag innan jobbet också. Men idag blev det inget eftersom att jag ville vila min hals som började göra ont igår kväll. Men ikväll blir det gym och armarna ska få sig en omgång.
 
Ledigt fick jag också så min födelsedag firas på annan ort. Känns kalas bra! Så nu inväntas våren, sol, träning och mat.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela