.

Diet?

Publicerad 2013-02-15 11:41:15 i Allmänt,

Får endel frågor om jag går på diet och varför jag testar många olika dieter osv. Grejen är jag har testat EN diet men klarade inte av det eftersom att det skulle vara olika måltider till lunch och middag och jag orkar allvarligt inte ställa mig och laga en sak till middag och en sak till lunch. Sen har jag gjort en detox. Jag var inte särskillt förtjust i den eftersom att jag gick ner ca 5kg på den. Vilket inte är mitt mål.
 
Just nu går jag inte på någon diet och kommer garanterat inte att göra det. Jag har valt att ändra min livsstil. Jag äter inte vissa saker, inte för att jag inte får utan för att jag inte vill då de inte är bra för kroppen. Försöker undvika alla mjölkprodukter samt inte äta socker. Jag dricker mer te och vatten än förut och allt vitt bröd är kastat och allt vitt mjöl och pasta osv. Jag vill inte äta de sakerna då jag försöker att gå ner i fett och öka i muskler. Vikten bryr jag mig inte om så länge jag inte går ner i vikt. Väger redan nog lite. Så jag går inte på någon diet. Punkt!
 
´Kände bara för att skriva av mig då det blir så många som undrar och typ säger till mig vad jag får och itne får eller borde och inte borde äta. Less på det jag äter vad jag vill precis som alla andra. Vill jag ha en tallrik med frukt och mandlar tar jag det. Vill jag äta ett par godisar gör jag det. Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela