.

Ibland går det.

Publicerad 2013-01-07 16:48:36 i Allmänt,

 
Idag och igår har vart riktigt bra dagar och jag hoppas det håller i sig. Nu väntar jag på att sambon ska komma hem sedan bär det av till gymmet, bröst och triceps står på schemat idag, jag lär ha träningsvärk imorgon. Men jag är glad ändå för att ikväll ska jag få prova mitt nya proteinpulver! ÄNTLIGEN! Hoppas att det är gott, är så nyfiken på smaken och vet folk som tycker den är god.. Spännande.
 
Annars så har jag fyllt ipoden med ny musik, finally. Annars händer det inte mycket, 4 dagar kvar att jobba innan jag får vara ledig 2 dagar, jag njuter. 

Bara prat.

Publicerad 2013-01-04 17:11:31 i Allmänt,

Det är så lätt att sitta och tänka tillbaka, vad hade hänt om.. Om jag inte gjort.. Om jag hade.. Mest brukar jag tänka tillbaka på de glada minnerna jag har från när jag var betydligt yngre och spelade spel på datorn eller var ute och lekte med syskonen eller inne och lekte för den delen. Leka är nog det som var bäst när jag var liten, eller få sitta ostört med A*teens i min bärbara cdspelare? Walkman? Minns inte vad 17 det hette, rund och blå var den, älskade att sitta vid datorn och spela Harry potter på pappas dator.
 
Hade jag inte haft möjligheten att leka med syskonen eller spela dator (nörd?) så hade jag nog vart helt annorlunda, vi hamnade i en helt annan värld, ni vet när man leker och allt kan hända synd man var tvungen växa upp och bli vuxen och allt vad det innebär. Men det är givetvis skönt det med, få äta den mat man vill, godis den dag man vill ha det och kunna bestämma själv.
 
Idag är en sån dag när jag bara tänkt hela dagen på att spella Harry potter, men det kan jag inte. Har inte det spelet och det går inte att spela om man inte har en datamus, vilket jag inte har. Istället för att spela det har jag roat mig med vuxen saker, som att städa undan julen och hackat grönsaker till maten. '
 
Mycket prat om Harrry Potter känner jag, men jag gillar Harry Potter och så är det!

Written

Publicerad 2013-01-03 21:48:14 i Allmänt,

Ibland kan det vara ruskigt skönt att bara skriva ord, meningar eller bara någon rad ur någon bra låt. Älskar att skriva rader ut låttexter i skrivstil, kan inte sätta fingret på varför. Men skrivstil gör allt mycket finare och det känns simpelt och mjukt och gammeldags. Allt ser mjukare ut skrivet med skrivstil, blir inte samma hårda effekt som när man skriver som vanligt. De flesta äldre skriver bara med skrivstil, ta till exempel min morfar, jag har bara sett han skriva med skrivstil och han skriver så fint min morfar.
 
Just idag är en sån dag när jag önskar att jag hade haft fantasin och orken till att skriva massa fina rader med text. Men det finns inte, jag ville bara titta in och meddela att jag fått göra nått helt annorlunda idag på jobbet. Var verkligen roligt. Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn och plocka fram min bok och kura in mig i filten och läsa lite innan det är dags att krypa ner i sängen

Dag 1 av 10

Publicerad 2013-01-02 22:01:17 i Allmänt,

Sov igenom mitt larm imorse. Sömnen behövedes och även om det bara var 40 minuter längre än vad som var tänkt. Även om jag sov längre än planerat så var jag i väldigt god tid till jobbet, däremot så hann jag ju inte äta frukost som jag hade tänkt att hinna med, humöret håller sig bra genom dagen på jobbet när man äter frukost annars är det lätt att tappa smilet längs vägen och gå hem med dunkande huvud och väldigt sur min.
 
Men även om magen var tom på mat idag så gick det förvånansvärt bra, måste varit för mina trevliga och roliga kamrater på jobbet. Halsen var däremot inte vidare bra, den kliade och jag fick hosta titt som tätt. Hann även med att nysa ett par gånger under dagen. Eftersom att jag jobbar med att prata i telefonen hela dagarna så kan det bli problematiskt när jag behöver nysa eller måste hosta för att halsen är så torr, men det gick som sagt bra idag.
 
Efter jobbet så har jag hunnit med lite städning och även hunnit med att följa med Linda in till öret en sväng. äta och duscha och hämta paket har jag också hunnit med. Nu ska jag däremot krypa ner i sängen och sova lite så jag orkar de 9 dagarna som är kvar att jobba innan jag är ledig igen.

Holy moly

Publicerad 2013-01-01 16:03:34 i Allmänt,

 
Så var 2012 över och jag kan ju inte påstå att det var ett av de bättre åren i mitt liv. Många roliga och många tråkiga saker har hänt. Firat ett år tillsammans med min fina och sagt adjö till två underbara killar som numera får vila sig uppe på molnen. Har även vart utomlands för första gången i mitt liv och hunnit få en fågel genom håret. Mycket fina minnen har jag. Därmot så tycker jag att det är ruskigt skönt att året är slut och det ska bli spännande att ge sig in på nya äventyr.
 
Det jag själv har bestämt om detta år är att jag ska satsa betydligt mycket mer på mitt välmående och träning detta år. Är less på att kolla i spegeln och inte se de resultat som jag önskat från träningen. Så nu blir det helt andra mat och sov vanor samt att jag ska lägga ner alkoholen en gång för alla. Säger inte att jag inte ska dricka en enda droppe alkohol detta år, säger bara att jag inte ska göra det lika ofta. Ska bli mitt nyktraste år sen innan jag drack alkohol i alla fall. Inte bara för att jag vill må bättre. Tycker inte om att vara full och jag blir mer och mer bakis efter varje utekväll så nu säger jag att det är nog.
 
Sen känner jag just nu att jag inte kommer att kunna få nog med hemma kvällar med lite grönsaker och någon eventuell godispåse eller glass med de fjantiga filmerna med svenskt tal och en bra bok. Bara drömma mig bort och bli bättre på sälja och tjäna mer pengar, ska försöka att inte kompa och ta så många extrapass som möjligt. Däremot det med inte komp och inga extrapass känns bra tufft när jag från och med imorgon jobbar hela 10 dagar i rad.. Men det ska bli skönt sedan får jag bara hoppas att våran familj och släkt ska slippa förlora någon mer.
 
Nu ska jag börja mitt nyttiga år med bakis pizza!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela