.

Drop it

Publicerad 2012-02-29 10:02:53 i Allmänt,

En sista kväll jobb dag denna veckan! Skönt! Ska bli helt underbart att jobba dag på fredag och helgen, känns som om det var en evighet sedan! Annars försöker jag lura med mig min mamma till örebro imorgon, har tvätt också, men det är inte så mycket och det går att hänga inne i lägenheten eftersom att torkrummet inte är det bästa.

Blir det så att jag kommer iväg till ikea så kommer det kanske upp någon bild på det nya jag köpt, vill ha gardiner, två bänkar/hyllor och sedan lite blommor och annat sött som jag kan hitta. Vill på chilli med, min absoluta favorit affär, älskart!

Annars vet jag inte alls vad det blir idag. Igår fick jag ont i halsen när jag satt på jobbet, inte okej. Så ska försöka ta mig till apoteket för att köpa nått bra, så jag ska fixa undan frullen nu och sedan iväg dit. Lika bra att köpa nått ordentligt. Eller så går jag bara till ica och köper några. Jag tror ändå inte på de dyra, trp zyx, haha för de gör bara att man domnar i munnen :s

image description

Sådär ska det se ut!

Publicerad 2012-02-27 12:48:14 i Allmänt,

Sådär! Vaknat och duschat och sov som ett barn gjorde jag! Så trött jag var, men nu är jag betydligt mycket piggare. Så nu ska jag fixa mitt hår lite innan det att jag ska gå till jobber börjar som skrivet tidigare vid 14, sedan ska jag jobba ordentligt, dricka myckeet vatten, sedan ska jag hem, fixa lite käk/äta sen ska jag leta rätt på niklas körkortsböcker så jag har nått att läsa i tills jag köper egna. Eller så behöver jag kanske inte köpa egna om hans fortfarande är bra lixom.

Så skönt att ha kommit igång med körkortet nu, bara vänta på att få hem papper så jag väl kan börja köra, gosigt! Jag kommer rocka på det här, det vet jag! Min plan är att ha körkortet innan sommaren, eller ja, nu i sommar. Och jag tror inte att det kommer att vara några problem eftersom att jag inte är så dålig. Höhö.

Men nu ska jag fixa mig!

Puss ♥

Då var det över!

Publicerad 2012-02-27 11:03:42 i Allmänt,

ligger hemma just nu och känner mig helt slut, ska sova en stund tänkte jag. Börjar jobba vid 14.

Var hos doktorn idag, tog lite prover och nu är det bara att vänta på svar.

Har inte alls mycket att skriva känner jag, hjärnan är verkligen inte med. Sov sött och ha en bra dag!

Wosh!

Publicerad 2012-02-25 20:46:09 i Allmänt,

Så jävla mätt. Eller ja, har iaf magknip, usch men antar att jag får skylla mig själv, har druckit massa mjölk både igår och idag, så då får jag magknip. Tacos stod på menyn idag. Gott som satan! Annars idag har jag och Niklas städat, men inte så mycket annat, hängt hos hans föräldrar.

Kvällen igår var superduperbra! började med att jag och Alexzandra och Putte åkte in med buss till örebro där Niklas hämtade upp oss och vi åkte till Stallyktan, och herre gud vilken god mat jag åt, verkligen! Sedan gick vi vidare mot bion där vi kollade This means war, superbra film! Lätt att det blir att kolla på den fler gånger! Sen skrattade vi nästan hela vägen hem till Karlskoga, snöleoparder...
Väl hemma blev det att vi satt hos putte till halv 1 ungefär när vi gick ut till woodys sedan hem och sova. Skönt!

Ny tattoo

Publicerad 2012-02-24 13:54:50 i Allmänt,

Hallå hejsan!


Sitter hemma och har ganska nyss städat en hel del! Rätt skönt och nu vill jag bara få iordning allt här hemma så det blir lite mysigare, lite mer blommor och någon tavla, gardiner till köket, nya till tvummet och så är det rätt så klart! Underbart!

Sitter även och funderar på vad och var jag vill göra min nästa tatuerig, kommer verkligen inte på, vill ha massa olika, men samtidigt vill jag inte att det ska synas för mycket eller att det ska finnas minsta lilla känsla av att jag kanske ångrar mig. För jag skulle aldrig kunna tatuera mig om jag inte är helt säker. Jag vill inte att den ska vara för stor och inte för liten. Men jag tror att jag kanske har bestämt mig om vad jag ska göra. Tror faktiskt att det kan bli superbra, för det är en del av mig och kommer alltid att vara det.

Måste bara fixa tid till det nu då, pjeew blir nervös redan nu. Haha, får nog fundera ett tag tilll.

Idag blir det nog bio och annat trevligt med Alexzandra och Putte och Niklas. Blir lätt kul! Sen ska jag försöka träna eller nått imorrn. Hehe.


Diska!

Publicerad 2012-02-23 10:55:05 i Allmänt,

Sitter som varje morgon i soffan och har faktiskt just käkat lunch och ska snart diska och sedan ner en sväng på konsum. Det är faktiskt sista dagen innan helg för mig, så HIMLA SKÖNT! Segt bara att jag jobbar så länge iadg. Har faktiskt inte så mycket att skriva idag. Vann ipoden på jobbet, göttgött Så nu laddas den så fint så. Måste fixa musik bara, haha. Men det får bli en annan dag!

Wää!

Publicerad 2012-02-22 09:44:04 i Allmänt,

Så otroligt jäkla cp trött! Jag fattar inte, både igår och i förrgår och resten av förra veckan så har jag inte vart så här trött. Undra varför,  säker för att jag bara jobbar idag och imorgon innan jag är ledig! Skönt!

Tävlingen på jobbet gjorde mig glad halva dagen igår, tills jag insåg att jag var körd, damn you tävling! Men, jag har fortfarande chans på kameran iaf. Så den ska jag ge gärnet för. Men samtidigt ipod hade suttit fint.. Jaja, det är inte meningen att jag ska få vinna en sån tydligt det.

Säkert därför jag är trött. Längtar bara till helgen och hoppas att de här dagarna går snabbt! Sen regnar det ute idag så jag överväger om jag ska gå eller åka buss..

Tisdag

Publicerad 2012-02-21 09:27:13 i Allmänt,

Väntar på att mina naglar ska torka och sedan ska jag börja med att fixa mig för jobbet, sedan måste jag ner förbi konsum för att fixa lite nässpräy och även pengar till sara. Idag börjar en rolig tävling på jobbet och jag känner mig skittaggad för det finns verkligen en/två saker som jag vill vinna så jag ska ge gärnet idag och verkligen kämpa 100% mer än vad jag brukar och jag brukar oftast ge 100% så nu jäklar ska jag ge gärnet!

Sen blir det hem och sova. bara tre dagar kvar att jobba den här veckan, fredag är jag ledig och även helgen! Fredag tror jag blir riktigt trevlig, ovasett vad som händer, lutar just nu mot bio och käk, eller ja i omvänd ordning. Men blir det inte mat och bio så blir det nog trevligt vad det än blir. Så i'm taggad!

Ne, men nu ska jag fixa mig och så, smell u later!

Blev inte som planerat.

Publicerad 2012-02-20 10:18:44 i Allmänt,

Igår så klev jag upp liet sent, så duschade snabbt och fick torka mig och klä mig ännu snabbare för att hinna till jobbet! Var verkligen värt all stress dock. Jobbade till kl 18, sedan gick jag hem till Niklas föräldrar där vi stannade till 19 ungefär, de håller på att göra om lite och det blir skitnice! Även om saker inte stod precis vart de ska vara så var det lika mysigt som vanligt där!

När jag och nikls kom hem, gick vi snabbt in på konsum sedan in till oss och lagade mat, åt det. Kollade lite på dirty dancing, har aldrig sett den filmen, och har inte sett hela ännu, men det verkar mysig! Sedan var det big brother och jag är inte imponerad alls. usch konstiga människor. Hoppas att det kommer någon vettig senare! Sen blev det att lägga huvudet på kudden och sova.

Idag har jag än så länge hunnit planera lite mat och plocka undan lite, även diska och nu sitter jag här och väntar på att min asvarma mat ska bli lagom varm så har jag även en kopp kaffe bredvid mig. Börjar jobba vid 1, så ska fixa mig efter jag har diskat undan maten!

du kan inte blunda för det här.

Publicerad 2012-02-18 19:57:24 i Allmänt,

Ligger i soffan nu, min dator har snart slut batteri och jag orkar inte gå med den tp 1 meter för att sätta den så den får ström. Orkar ingenting just nu. Vill bara att timmarna den här kvällen ska rulla på fort. Vill att dagen, helgen veckan och resten av feb och mars ska rulla på fort som 17.

Vill ha april, ett bra schema, vara igång med att köra bil, vara glad, ha pengar, ha långt hår. Jag vill bara vara nöjd.

Jag känner mig död just nu.

Det är 100% idag och jag ska inte dit. Jag ska ligga hemma i soffan, utan godis, vet inte om det finns dricka hemma eller inte. Annars är inte konsum så långt borta. Hade möjlighet att dra iväg på fest. Men jag känner verkligen inte för det just nu. Saknar min familj. Gud vilket negativt inlägg! Men det gör ingenting just nu. För jag är negativ. Jag vill ha mina systrar här med mig, krama dem och skratta med dem. Jag vill ha min mormor och morfar här och jag vill spela kort med dem, äta kakor och dricka kaffe. Jag vill ha piteå. Bara för ett tag.

Soffmode!

Publicerad 2012-02-17 10:14:39 i Allmänt,

Ligger just nu i soffan, har käkat frulle, diskat undan från igår eftersom att jag somnade rätt fint i soffan efter maten. Har skissat lite på lite olika tatueringar, men kommer inte riktigt på nått bra, en gillade jag mer än de andra jga kom på, men det känns inte riktigt rätt. Vilket är viktigt för mig när jag ska ha det resten av mitt liv. Så jag vill inte att det ska se konstigt ut när jag är gammal och rynkig, haha.

Som jag skrev igår så vet jag inte vad jag ska göra, jag är så trött så det blir nog inte mycket mer aktiviteter nu på förmiddagen iaf, ska ligga här i soffan med min filt och mysa och sova om jag kan. Sen ikväll så verkar det som att det bara blir att mysa med min fina, vilket jag tycker verkar jätte bra! För nästa vecka jobbar jag kväll och jag jobbar även i helgen. så det skulle vara super bra ju!

Det värsta är dock att jag är sugen på nått gott men jag har inte några pengar till sånna saker. Segt värre. Men jag har glass hemma och jag har taco chips. Så jag ska nog överleva hela dagen.

Segt!

Publicerad 2012-02-16 16:09:10 i Allmänt,

Ligger hemma i soffan och försöker komma på vad jag ska hitta på imorgon, ska inte till jobbet för jag är ledig, ska inte köra bil för jag får inte, ska inte gå på stan för jag har inga pengar, jag ska ingenting. Jag lär gå sönder, haha. Nä men nått ska jag väl kunna hitta på att göra.

Just idag så har jag jobbat, jobbade fram till 1 ungefär, sen gick jag hem, förbi konsum och handlade lite saker som vi saknade till dagens middag, sedan upp, diska och fixa lite i köket. Blev bra! Sedan insåg jag att jag har massa timmar men ingenting att göra. Så jag har pratat med min syster på facebook lite och bara legat i soffan. Så jag väntar bara på att få åka och träna, hem fixa käk, duscha, mysa och sedan sova.

Jag vet som sagt inte vad jag ska hitta på, jag ska nog städa lite, tror jag.

en riktigt gammal bil på mig

Trött!

Publicerad 2012-02-15 06:46:58 i Allmänt,

blev träning igår trots allt, det var skönt även om jag helst skulle ha legat hemma i soffan med min älskade och ätit glass. Men man får inte alltid som man vill eller hur ;). Somnade lite i soffan innan jag la mig i sängen.

Idag så är det ben, jag vet verkligen inte om jag ska träna, mådde så dåligt igår, usch, inte okej. Så tror faktiskt att jag tar en vilo dag idag. Så kan jag även fixa lite käk lagom till det att niklas kommer hem från gymmet. Annars idag så slutar jag jobbar 12.45 och det ska bli roligt. Börjar precis om en timma nu så jag jobbar 5 timmar även idag!

Nä, men juste! Igår så var jag även med mamma och fikade på smakbiten! Jätte mysigt ställe! Dit blir det att gå flera gånger. Sen blev det att åka runt på lite affärer med min mor innan jag fick skjuts hem!

Sedan har jag nog även lyckats fixa en bra bil att övningsköra med, wosh!

Alla ♥ dag

Publicerad 2012-02-14 06:58:39 i Allmänt,

Sitter i soffan just nu och käkar lite frulle, strax ska jag borsta tänderna och börja fara mot jobbet. Mamma sa att hon hade någon plan efter jobbet men får se vad det är för plan eftersom att hon inte har sagt nått till mig ännu. Annars idag så har jag inte så mycket annat än massa mys planerat. Har bestämt mig för att skippa träningen idag iaf. Har verkligen varit hur trött som helst nu senaste dagarna och jag orkar inte ens röra mig på gymmet så det är lika bra att vara hemma.

Menmen, det är så mina planer för alla ♥ dag ser ut, mysig och med bara 5 timmars jobb!


Home!

Publicerad 2012-02-13 15:33:37 i Allmänt,

Satt mig i soffan och just värmt lite käk.

Jobbade extra idag, 1 timma. Det var verkligen intressant! Ska bli kul att jobba imorgon och resten av dagarna för jag tror att det kommer att gå bra! Sen har jag bokat in handledar utbildning, super taggad för det sedan så är jag verkligen igång med körkortet!

Så nu ska jag vila lite, är så trött och jag har huvudvärk! Sen är det inte jätte länge kvar tills det att Niklas kommer hem coh då blir det nog att träna sedan hem, fixa lite käk och efter det så blir det mysa ner sig i soffan för att sedan duscha och fara till jobbet dagen efter!

Ska försöka ta mer bilder, men det är inte det lättaste att komma ihåg i denna värld!

En snabb uppdatering

Publicerad 2012-02-13 06:59:19 i Allmänt,

Sitter i soffan nu och har just käkat lite verum hälsofil, av norrmejerier, haha kände mig nästan som i piteå. Till det har jag drucit den nya juicen med smak av päron och hallon, det är ingenting som jag vill rekomendera, den var inte alls så jätte god som jag trodde igår när jag var på affären. Menmen.

Snart ska jag borsta mina tänder, sedan blir det att gå ner och vänta på bussen! Efter jobbet så ska jag jäklat säert hem diret, lägga mig i soffan och sova. Är SÅ trött att det är löjligt!

Bilden är från We♥it

Nu släpper jag taget om Nattstad.

Publicerad 2012-02-12 14:03:31 i Allmänt,

Det är dags nu, Nattstad är verkligen ingenting för mig, gillar blogg.se på så många sätt, lättare att fixa designen, man kan lägga in egna annonser och massa annat bra, sedan är det mycket lättare att få ihop lite pengar på detta sättet, med blogg.se alltså. Jag får inget av blogg.se utan via andra företag och det känns jättebra!

Jag och Niklas har städat idag, och det verkar bra, dock vill jag fortfarande skaffa mer grejer till lägenheten, men när man inte är sveriges rikaste människa så tar det lite längre tid innan jag har allt som jag vill ha. Menmen what to do! Jag ska även börja med örkortet nu snart.

Så nu ska jag nog trixa lite med annonser och även kolla över lite småsaker med min design, sen fixa så alla vet när jag har bloggat.

jag i min gamla lägenhet..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela