.

Klar!

Publicerad 2013-07-08 14:15:23 i Allmänt,

Jaha!
 
Då sitter jag här i soffan, färdig packad och klar för avfärd. Dagen som jag väntat på nu i 38 dagar. Ikväll åker jag till arlanda och imorgon kl 6 åker jag utomlands för andra gången i mitt liv. Denna gången med min käre mor. Det är någonting som vi har pratat om så länge jag minns typ. Vad kan jag ha varit? 12 kanske när jag och mamma och syster satt och pratade om att åka någonstans och bara mysa en vecka. Ja, nu åker vi. Dock inte syster hon stannar hemma denna gången och troligast stannar jag om mor och syster åker. Rätt ska vara rätt!
 
Det som också är så fantastiskt med denna resa är som jag skrivit förut. Så möts jag av min käraste när jag kommer till Sverige. Helt otroligt. Det har vart ordentligt jobbigt att vara ifrån honom så länge. Första veckan höjj jag på att gå sönder. Men jag höll ihop och tog mig igenom det. Det är inte alltid lätt när tankarna och känslorna går på högvarv.
 
Imorgon vid den här tiden så strosar jag och mamma runt på gatorna i Alanya, vi ska gå på hamam och jag måste köpa handdukar. Det är allt jag vet. Sen är givetvis stranden inplanerad flera flera dagar. Ska bli så skönt. God mat, sol och värme, bra mottagande när man kommer hem? Kan man begära mer?

Snart dags!

Publicerad 2013-07-07 20:31:02 i Allmänt,

 
Imorgon kväll/natt åker jag och mamma mot arlanda. 06.00 på tisdagmorgon går planet mot alanya. Skönt! Nu jäklar ska jag bli brun woho!
 

Lördag 22.50

Publicerad 2013-07-06 22:52:09 i Allmänt,

 
God kväll allesammans!
 
Sitter i soffan och kolalr lite tv. inväntar tröttheten som inte riktigt har vart på sin plats senaste tiden. Vet inte varför men jag har inte riktigt mått så bra, matlusten är borta med vinden och tröttheten finns inte om kvällarna  (som den brukar göra) en annan sak som är underligt är att jag är slö. Orkar inte riktigt göra någonting. Annars brukar jag vara den som kan gå till gymmet direkt när jag vaknat eller gå ut och gå. Soffan har verkligen vart min bästa vän!
 
Inte just idag då jag faktiskt har vart ute när solen faktiskt visat att den finns. Tänkte bara uppdatera er om mitt liv. Inte så spännande. På Tisdag däremot då åker jag och mamma.. Upptäckte dessutom idag att vi inte flyger till antalya som jag trodde utan vi flyger till gazipasa vilket betyder kortare transfer! Skönt!
 
Nu ska jag lägga mitt lilla huvud på kudden och fortsätta kolla tv och förhoppningsvis bli trött! :)
 
 

.

Publicerad 2013-07-05 14:17:45 i Allmänt,

Vem försöker jag lura?
 
Jag har sedan dag 1 sagt att det blir lättare det kommer inte vara lika jobbigt. Att jag längtar jätte mycket till utlandet och inte alls lika mycket tills jag kommer hem. Sanningen är att jag längtar mer till att landa på arlanda om ca 1 vecka än vad jag längtar till att lämna sverige.

Loving you

Publicerad 2013-07-03 15:28:38 i Allmänt,

Vaken hela natten har jag varit. Inte trött alls faktiskt. Annars brukar det vara jag som somnar först. Men nu har jag snart vart vaken i hela 24 timmar. Förutom en stunds sömn melln 1 och halv 2.
 

Började att skriva det här inlägget för ett par timmar sedan. Så har det sett utt de senaste dagarna. Jag har velat skriva någonting, skrivit ihop långa inlägg. Suddat bort allt. skrivit igen, suddat allt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mina dagar ser ut på ungefär samma sätt. Har vart på gymmet 3 av 4 dagar. Idag har jag inte vart där då jag som sagt inte sovit någonting. Har hunnit få mig två timmars sömn. Men vill inte sova mer för jag har ingen större lust egentligen att sitta vaken en natt till.
 
Jag vet inte om det har att göra med att jag inte kommer att träffa min familj i sommar eller om det är för att N inte är hemma och jag inte träffar honom på 2 veckor till eller om det bara är någon annan störning i mitt liv som gör att jag inte sovit. Sen har jag fått tvinga i mig frukost och lunch bara för att jag vet att jag måste äta. Jag som alltid är hungrig och tänker på mat. Nu får jag tvinga i mig mat? Känner inte igen det här och hoppas det går över.
 
Vet iaf att jag kommer att äta ordentligt om 6 dagar då jag och mamma landar i Turkiet. Har aldrig ätit så god mat som där, en vecka med god mat varje kväll och konstig frulle. Men vatten, chips, sol och bad på dagarna kommer jag klara mig fint.  Sen om 14 dagar så landar jag igen på arlanda och då kommer mitt hjärta stå där och vänta. Kommer vara den bästa dagen i sverige den här sommaren.  Låt tiden gå fort nu så jag får komma iväg härifrån.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela