.

Sjukt duktig tjej, om jag får säga det själv!

Publicerad 2011-08-31 09:10:46 i Allmänt,

Igår efter typ världens längsta dag på jobbet, med feber och hemlängtan så när jag äääntligen kom hem så satte jag direkt igång att städa, och tro mig. Jag var kalas duktig, diskade, plockade undan, damsugade, skurade, lyfte upp sängen, skruvade fast alla sängbenen ordentligt (eftersom att jag inte var smart nog att göra det när jag hade köpt sängen) Sen la jag mig i soffan för att frsöka hålla mig vaken tills Niklas kom.

När jag började tro att jag skulle hinna somna innan han skulle komma så ringde han och jag fick springa ner för alla trappor sedan tog vi en prommenad runt stan, var bra mysigt. Det var lätt inte sista gången. Fast ibland kan det vara skönare att gå själv, jag menar då kan man lyssna på musik, men igår var det perfekt med sällskap.

Sen när vi väl kommit hem så la vi oss i sängen och kollade lite tv, minns inte om det var film, men jag tror det. Sen så somnade vi båda och jag höll som vanligt inte på att ta mig upp imorse när stackaren skulle upp till jobbet, men imorgon så ska jag verkligen försöka.

Annars idag, har jag duschat (obs, superviktig info.. eller?) Sen har jag målat ny färg på naglarna, fixat lunch, ny mugg till jobbet och jag har borstat tänderna med den sista tandkrämen, så nu är det bara att köpa ny.

Sängen

Publicerad 2011-08-29 08:56:19 i Allmänt,

Alltså jag dör. Inatt gick sängen sönder... IGEN!
Det värsta var att jag och Niklas faktiskt låg och sov när benet lossnade, så den gick inte att sova i normalt. Sov verkligen asdåligt! Okej lixom om den hade gått sönder av någon anledning.. Men när vi fucking sover... Äckliga säng...

Aja, jag ska snart fixa mig lite, leta reda på alla mina saker jag behöver till jobbet och sen gå iväg dit, har långa dagar i veckan och jobbar ändå till 18:15 så jag jobbar 8 timmar och 45 minuter varje dag. Sen måste jag hem och städa lite. Behöver egentligen träna lite också, men jag sprar det till en annan dag.

Ne sen så är det så att Niklas har vart min i en månad imorgon och jag kunde inte känna mig lyckligare. ♥

Känner mig som ny

Publicerad 2011-08-24 07:28:18 i Allmänt,

Inte riktigt men nästan, det har inte vart såhär skönt att duscha och tvätta håret på snart 3 månader. Löshåret är nu uttaget och jag har mitt vanliga hår. Sen så har jag nymålade naglar och jag ska sååå köpa massa cola idag på jobbet. Det är bra för jag.


Sen ikväll ska jag nog mysa lite, igår blev det inte mycket mys inte. Men jag hade roligt som fan istället. Måste förbi staden idag efter jobbet och fixa lite saker, blir nog bra. Drar nog med mig Mariah

missförstå mig rätt

Publicerad 2011-08-22 20:43:10 i Allmänt,

De så jag lever mitt liv
brudar, weed och vitt vin
sluta snacka nått om
näääken han har gått om
glädje i mitt liv lo
lägger ingen tid på
skitlack på skitsnack
så sluta snacka skit tack

Så jag lever mitt liv

Publicerad 2011-08-22 20:39:41 i Allmänt,

Nu kommer nog snart min baby hit, då ska han äta lite, sen ska vi väl mysa på lite innan det är dags att krypa ner i sängen. Upp tidigt för att jobba imorgon.

Det var verkligen sjukt segt att ta sig upp ur sängen imorse, klev upp väldigt mycket senare än vad som var tänkt från början, men det gör inte så mycket för jag var ändå inloggad på telefonen  08:45 då jag började. Sen rullade dagen på rätt bra och när jag slutade så fick jag finbesök av mormor och morfar och mamma. Sen följde jag med tillbaka till Carls-åby för att gå lite på banan där vid nobel, sagt och gjort, sprang/joggade halva och power walkade resten. Sen tog jag cykeln hem till mig.

Så nu sitter jag här helt nyduschad och väntar, både på Niklas och på imorgon så jag kan hämta ut mitt paket som borde ha kommit då så jag kan ta ut lshåret, buhu, känns lite tråkigt, men jag orkar verligen inte sköta om det, mitt egna hår går dessutom av för att det blir för tungt.

Nee, om jag kanske ska ta på mig lite kläder.

Hard work

Publicerad 2011-08-19 09:21:16 i Allmänt,

Sitter här och funderar på vad man ska hitta på ikväll, känner verkligen inte för att göra nått speciellt har vart en lååång vecka på jobbet och jag är sjukt sugen på filmkväll. Hoppas jag får pojken med mig på det. Jag menar det var tre veckor sen sist vi hade filmkväll så det är på tiden nu tycker jag faktiskt ;)

Sen nu så är det en vecka kvar tills jag och Sara ska in till örebruuu och shoppa litte och sen när kottikott och foppifopp har slutat så ska vi till ikea och marieberg och skopunkten, söta de är som följer med mig och Sara dit, säkert inte överdrivet roligt för de inne på skopunkten och stackars foppifopp hatar ikea, men han följer ändå. ♥

Aja, nu ska jag försöka tagga till för den här dagen då, jobbar 10:15 - 19:00 sen tänkte jag att jag ska försöka kompa hem lite tidigare (om jag har sån tur idag) Nu ska jag kolla lite bloggar innan jag ska gå iväg till jobbet.

for you

Publicerad 2011-08-17 09:54:28 i Allmänt,

Igår började dagen rätt så bra, både jag och Niklas vaknade tidigt och sen somnade jag om lite när han hade åkt iväg till jobbet.

När jag vaknade igen kände jag att jag ville till stan så jag kollade med min mor vad hon skulle hitta på, hon skulle iväg ett tag vid 12, men sen kunde hon hämta mig. Så jag satte mig i soffan och kollade tv och spelade tvspel innan mamma kom..

Väl på stan så hittade jag lite söta saker som jag köpte. Sen åkte vi och köpte pizza sen hem till mamma och åt det. Sedan hängde jag bara där tills baby hämtade upp mig och vi åkte iväg till Kristinehamn och kollade när Andreas och massa fler åkte cross. Sen hem till Niklas föräldrar ett tag innan vi åkte till donk, och sen hem till mig.


Nu är det snart dags för mig att gå till jobbet, ska bli bra nice att jobba tror jag, längtar till imorgon och till lördag. För imorgon så är det så att min mormor och morfar kommer till Karlskoga, sen lördag så får jag sova hur länge jag vill, ska bli så skönt när varken jag eller Niklas behöver kliva upp speciellt tidigt.

söt tjej

myser lite

Publicerad 2011-08-16 10:06:24 i Allmänt,



Sitter i soffan just nu, rätt så nyvaken i min baseboll tröja och killens baseboll keps, jag känner mig sjukt glad och på bra humör, vaknade verkligen inte alls på fel sida, inte igår heller faktiskt. Men jag lovar att jag var sjukt sur igår när jag stegade ut från jobbet... ÅH! Vissa människor är verkligen inte okej alltså. Jag fattar inte hur man kan säga sånna saker till någon man inte känner överhuvud taget.

Annars idag så blir det en sväng på stan med mamma, kanske färga håret och sen så bli det att åka med Nicke till Kristinehamn och kolla när de åker cross. Bra mys det.

Shut up

Publicerad 2011-08-12 07:07:10 i Allmänt,

Baby åkte till jobbet för ett tag sedan, eller ja typ en timma, och under den tiden har jag hunnit med att sega i soffan, käka litte och även klätt på mig, sminkat mig och fixa håret lite.

Det är snart dags för jobb, jag känner mig inte helt överdrivet taggad på det eftersom att jag har så sjukt ont i halsen att jag inte riktigt kan svälja/gäspa/leva. Så det är ju bra att jag bara jobbar till 14:15 idag så kan jag springa till apoteket efer jobbet, sen måste jag även på ica och handla lite mat. Efter det så blir det hem och plocka ihop lite här, göra fint och så. Sen får vi se vad som händer ikväll. Hoppas såklart på en mysig hemma kväll med min fina. För jag jobbar ju imorgon, och sen imrogon så ska han iväg på kalas.

Men jag ska vara duktig och hålla mig från festligheter eftersom att jag jobbar i helgen och fram till på tisdag då jag är ledig igen, sen blir det 3 dagars jobb och sen helg. Ska bli så sjukt skönt, sen veckan efter det så är det korta pass på jobbet och där till helgen så kommer Sara A Hit till lilla Karlskoga. Ska bli gode trevligt.


Så kastar vi upp en bild på Andreas Borg (kotte)

and after that everything went black

Publicerad 2011-08-08 19:59:54 i Allmänt,



Fina fina du!

Idag har jag faktiskt jobbat för första gången på 4 veckor, det gick skitbra, dock var jag lagomt trött, sen när jag efter mina 6½ timmar på jobbet loggade ut från telefonen så åkte jag till stan och mötte upp Mariah och vi gick en liten sväng och efter det så har jag pw:at med mamma och sen softat med Alex ett tag, därefter bjöd jag min mor på mat och nu tänkte jag se om jag inte hittar något snyggt att beställa hem.. Hmm.. Får väl se.

Senare så kommer nog min fina hit. Blir kalas det!

knockout

Publicerad 2011-08-04 16:08:07 i Allmänt,

Strax, eller ja om en och en halv timma ungefär så sätter jag mig i mammas bil med henne och åker iväg till min pojkvän, haha känns helt sjukt jävla skumt att säga så, men det är så det är när man inte är van.

Jag och han ska hur som helst åka iväg till Kristinehamn och kolla när putte och kotte kör litte cross, sen vet jag inte vad som händer, blir nog lite mys eller mat.. haha. Får se vad som händer, men ska i alla fall kasta upp massa med bilder här på bloggen lite senare, antingen ikväll eller så imorgon, måste ladda in och fixa dem lite först.

Sen ska jag be om att få tala om att det är riktigt trevligt med sol och sommar men jag kan inte rå för att jag längtar till hösten, mysigt med lite kyla och regn, ååh underbara höst ♥

I miss you

Publicerad 2011-08-03 11:21:34 i Allmänt,


ligger hemma hos i Niklas säng, vaknade typ rätt nyss när han ringde för att kolla så han hade sina kort här, vilket han hade. Så idag blir det att glida omkring här henna hos han eftersom att jag är för dålig för att kunna låsa ytterdörren.. men men, det är ju gött ändå att bara softa en hel dag!

Nämen se där!

Publicerad 2011-08-01 10:06:27 i Allmänt,

Har haft en helt underbar helg!

Fredag så traskade jag och Mariah ner till stan där vi småshoppade lite, sen handlade jag lite på systemet och även på Willys, sen när Mariah gick ner mot donk för att jobba så traskade jag vidare mot Ica Maxi (kronhallen) innan jag sen satte mig och väntade på bussen, fick vänta ca 40 minuter för att jag så duktigt missade den som gick tidigare.

Sen när jag väl kommit hem slog jag igång massa härliga låtar på datorn och shakade bra mycket till dem, (fick helt ärligt träningsvärk på lördagen) Sen traskade jag vidare iväg mot ett hus inte så långt härifrån med min tunga väska, i den hade jag cola och även wok grönsaker (?) När jag var framme hos Foppa så satt vi bara lite vid datorn innan vi (han) lagade mat. Därefter blev det att kolla lite film, åka lite bil och kolla mer film innan vi la oss för att sova.

Lördagen så bestämde vi oss för att åka iväg och kolla battle of vikings, rätt fräsigt faktikst! Så där var vi ett bra tag innan vi åkte och handlade och även förbi mig för att hämta alkohol, så sen tillbaka till Foppa, dit det kom lite goa folk, vi satt och skrattade och åt innan vi drog till Lillekott och började dricka. Dansade som fan på statt gjorde jag innan jag vinglade hemmåt.

Söndagen klev vi upp waaay för tidigt och jag var som en jäkla zombie mer än halva dagen, men upp halv 10, iväg till mig strax innan 11 och sedan gå ner till garaget och därefter åka till K-hamn och kolla när killarna körde cross, bra mys innan jag åkte tillbaka till Foppifopp, åt asgod mat och sedan zombiemode on igen.

Sen på kvällen åkte jag och Fopp hem till mig där vi kollade lite film med mariah, var faktiskt en ruktigt bra helg och jag är helt klart riktigt nöjd med den!


Cross Kotte

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela