.

work

Publicerad 2012-11-19 19:29:14 i

sitter på jobbet just nu. jobbar fram till 22.. men helgen dröjer sig tydligen kvar för känner mig inte alls inspirerad på jobb just nu.. tänkte bara slänga in en snabb update såhär och typ ni kan följa mig på instagram erikavikstrom heter jag där

Så jävla irriterande!

Publicerad 2012-11-19 12:20:03 i Allmänt,

Sovmorgon! Gud vad skönt tänkte jag igår.
 
Men så blev det inte, upp vid 9 då lasbilarna utanför inte ville vara så tysta. Men jag höll mig positiv och gjorde iordning fukost och slog igång första avsnittet på greys sesong 9. Men vad händer då. Jo min dator åker på nått virus från internet. Jäkla skit! Så nu i nästan 1 timma har jag försökt att laga min redan halvdöda dator. Lyckades gjorde jag tack vare att min dator är så dålig att viruset som satt sig som ett program inte kunde starta. (knappt jag får igång internet ibland) Så kunde tillslut få bort viruset. Så nu har jag fixat virusskydd och så. Men bra irriterad jag hann bli. Nu ska jag fixa mig för jobb, äta lite lunch och sedan jobba till 22.05 härliga dag!
 
 

I want it all

Publicerad 2012-11-16 17:14:14 i Allmänt,

 
Som oftast när jag sitter vid datorn så sitter jag på vadagsrumms golvet. (har nämligen datorn vid tvn..) Har jobbat hela dagen och under förra veckan och även denna så har jag vart "coach" har alltså hjälpt och samlyssnat med de nya. Det har vart riktigt roligt men det var på ett jäkligt konstigt sätt att sitta och prata i telefonen som vanligt idag.
 
Ikväll blir det iaf mys med mitt ♥ får dock se om vi kanske hittar på nått. Sen känns det som om jag har legat på latsidan med träningen denna vecka, varför vet jag inte. Säker bara för att det gick bajsdåligt på gymmet igår. körde sh'bam som vanligt vis är superroligt. Men det var inte samma som det brukar vara och jag fick kramp i min fot!
 
Nu ska jag softa i soffan lite innan det blir att handla lite för ikväll.
 

En gång i tiden.

Publicerad 2012-11-09 15:41:18 i Allmänt,

Just nu sitter jag i soffan och myser i väntan på att mitt ♥ ska komma hem från jobbet.
 
 
Har vart ledig idag och även igår. Blev shopping med Linda och Jocke i Karlstad igår och idag har jag vart ner på gymmet en sväng för att köra lite cardio. Vart väl kanske inte bästa passet i världshistorian, men jag var där och gick/cyklade i 40 min. Skönt. När min kära kommer hem så blir det mys innan vi sticker iväg till gymmet då har jag ett härligt ryggpass som väntar mig. Har verkligen kommit frammåt med all träning och jag börjar märka resultat vilket känns riktigt bra!
 
Men i övrigt i livet så jobbar jag kvar på samma ställe, gillar samma typ av musik och känner mig gammal. Gammal på det sättet att jag tycker att alla som är unga naiva är jobbiga, gammal för jag tycker mer om en kväll hemma i soffan till någon film som egentligen inte handlar om någonting än att gå ut och festa. Kanske är det att jag är ganska nöjd med mitt liv som det ser ut nu. Mer pengar hade absolut inte gjort någonting. Eller så är det att det är regningt och tråkigt som får mig att känna mig gammal. Men en sak är säker att jag är inte på långa vägar redo att bli gammal ännu. Börjat spåna lite vart jag vill åka.. Nytt land, värme och sol och härliga drinkar skulle sitta bra.
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela